Recomandari Miruna Estetic
 

Startec BrasovSTARTEC: Produsele noastre fac parte dintr-un nou stil, un mod de gandire care prezinta potentialul maxim al naturii. Am creat gamele noastre tragand un maxim de profit a resurselor regenerabile oferite de natura, captand toate efectele benefice ale acesteia. STARTEC este pe deplin constient de eforturile si ingrijorarea tot mai mare fata de mediul inconjurator. Angajamentul nostru bio-responsabil, demonstrează respectul nostru profund pentru această natură frumoasă caruia ii datorăm atât de mult și ii suntem atât de atașati. Astazi suntem singurii din lume care fabrica o gama repigmentatoare 100% naturala. Produsele noastre sunt ecologice, formulate într-un spirit NATURAL și BIO. Fara sulfati, fara parabeni, produsele noastre nu sunt testate pe animale. Ambalajele produselor noastre sunt complet reciclabile. Produsele noastre reprezinta un stil de viata.

 

RUSK BrasovRUSK: Calitate premium a produselor – marca Rusk este sinonima cu tehnologia-de-varf-accesibila, iar produsele – indiferent daca sunt de colorare, de ingrijire sau de finisare – sunt usor de folosit, reduc timpul de lucru al stilistului, ofera maxima eficienta si rezultate spectaculoase. In SUA, produsele sunt recunoscute drept preferatele vedetelor si ale pasionatelor de moda, Rusk fiind brandul care insoteste pe podium si pe covorul rosu nume celebre ale Americii. Rusk este si partenerul oficial pentru hairdressing al Saptamanii Modei de la New York. De la stilisti pentru stilisti – singurul brand profesional din lume pentru care inovatiile si extinderile de game se bazeaza pe idei concepute exclusiv de catre coafori, pe baza experientei adunate in mod direct, in saloanele de care se ocupa.

 

Bioderma BrasovBIODERMA: In parteneriat strans cu medicii dermatologi, BIODERMA se angajeaza constant sa le ofere acestora produse care sa raspunda nevoilor pacientilor, tratand fiecare tip de piele, chiar si pe cea mai sensibila. Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, amplasate in Lyon, Franta, dezvolta si vand, in stransa colaborare cu medici dermatologi si centre de cercetare de talie internationala (CNRS, INSERM, CHU, Universitati), produse dermato-cosmetice destinate prescriptiilor si consultanţei medicale. O intelegere globală a ingrijirii pielii. Fiecare produs BIODERMA trateaza in acelasi timp cauzele si simptomele unei probleme de piele. Oferind game de produse specifice pentru fiecare tip de sensibilitate a pielii, BIODERMA adopta o abordare complementara prin care produsele de ingrijire si igiena, atat orale cat si topice, acţioneaza in sinergie perfecta pentru a trata atat aspectele etiologice cat si cele simptomatice ale problemei.

 

Crystal Nails BrasovCRYSTAL NAILS: Inca de la inceputul anilor 1990, Crystal Nails a fost in curs de dezvoltare si a construit o linie de produse de inalta calitate, apreciata de catre toti tehnicienii de unghii, oferindu-le multiple optiuni pentru a-si satisface creativitatea si pana a ii ghida spre a deveni profesionisti de top. Suntem mandri de tehnicienii care folosesc Crystal Nails, produse care a castigat doua Campionate Mondiale si 14 alte trofee la Nailympics Londra, dar a si primit mai mult de 86 de trofee pentru primul loc, in diferite competitii internationale. Daca incercati Crystal Nails, cu siguranta va veti indragosti de aceste produse. De unde stim? Colectiile noastre de sezon va vor aduce cele mai recente si cele mai noi produse, direct pe mainile dumneavoastra. Crystal Nails este o linie de produse de top in Europa, iar numarul de tehnicieni multumiti de produsele noastre, sunt in crestere.