Salon Masaj Brasov

 

Masaj corporal, terapeutic, BrasovMasaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, sportiv, masaj medical si pachete masaj plus impachetare (ceai verde, paprika, alge marine, carnitine, cafeine si multe altele).

★ Cand ne gandim la odihna, intamplator sau nu, ne gandim si la masaj. Dar masajul nu este intotdeauna doar o metoda de relaxare. Actul masajului,  poate cuprinde o suita intreaga de aplicatii, incepand cu sanatatea corporala si terminand pana la estetica personala si definirea liniilor corpului. Intr-un ambient placut, cu o tehnica invidiata de multi profesionisti din domeniu, Andreea si Mihail sunt terapeutii care vor lucra corpul tau pana la perfectiune.

★ Profesionalismul si aptitudinile lor ca si tehnicieni ai masajului, ii recomanda ca fiind unii dintre cei mai cautati terapeuti din Brasov. Nu exista un anumit masaj pe care trebuie sa il faci, daca nu ai mai fost la salonul Miruna Estetic. Odata ajuns in salonul nostru, Andreea si Mihail te vor ghida catre tipul de masaj potrivit, in functie de o evaluare medicala sau de preferintele personale.

★ Andreea, dar si Mihail, recomanda masajul o data pe saptamana sau o data la doua saptamani, insa frecventa depinde de nevoile fiecaruia, de timp si de buget, bineinteles. Insa pentru ca am ajuns la aceasta linie, va putem asigura, ca preturile sunt pentru toate buzunarele!

 

Masaj corporal, terapeutic, BrasovMasajul mentine starea ta de sanatate, iti reda tineretea, iti reface organismul si lupta contra imbatranirii corpului. Masajul pe care Mihail si Andreea il ofera clientilor si clientelor noastre relaxeaza, destinde si ofera corpului sanatatea dorita. Competenta maseorilor nostrii se poate sesiza inca de la prima sedinta, in timp ce tehnicile acestora actioneaza ferm asupra ta.

★ Masajul este o desfatare, nu un chin, este o necesitate nu o obligatie. Un masaj corect iti va oferi relaxare, confort si buna dispozitie. Cand te regasesti intr-o stare proasta, sau o senzatie de oboseala iti afecteaza bunul mers, masajul este cel care te poate pune inapoi pe picioare. La alegere, masajul poate lua diferite aspecte: tonifiant, relaxant, stimulant sau regenerant. Te asteptam la Salon Miruna Estetic, pentru mai multa sanatate!

Programari – 0368-403-686