Manichiura, Pedichiura, Unghii, Brasov

 

Manichiura, Pedichiura, Unghii, Brasov★ O manichiura ingrijita, sau frumoasa, este aproape ca o carte de vizita pentru orice femeie (si nu numai). Ingrijirea unghiilor noastre insa, necesita timp si uneori, rezultatele pe care le obtinem acasa, nu sunt cele pe care le asteptam, ba si mai mult, nu reflecta exact cea ce vrem noi sa reflecte. O femeie frumoasa, plina de frumusete si atitudine. Asa cum spuneam la inceput, manichiura personala, este o carte de vizita.

★ Iar la Miruna Estetic, avem grija de aspectul tau estetic! Echipa noastra de profesioniste, arunca in joc toate aptitudinile si cunostintele, pentru ca manichiura ta, sa fie perfecta! Incepand de la ingrijire, mentinere si intretinere, iti oferim toate serviciile posibile pentru ca unghiile tale sa arate perfect! Un luciu sanatos, un look in trend si o frumusete din cap pana in picioare!

 

Manichiura, Pedichiura, Unghii, Brasov★ Nu te-ai hotarat inca cum ar trebui sa arate unghiile tale? Nu este nici o problema! Te asteptam la Salon Miruna Estetic, iar manichiurista noastra iti va propune solutiile perfecte pentru tine. Indiferent ca vorbim despre unghii false, sau despre manichiura personala, la Miruna Estetic potrivim totul in stransa legatura cu personalitatea si look-ul personal!

★ Daca ai unghiile exfoliate, casante sau nu reusesti sa le lasi suficient de lungi pentru a crea manichiura dorita, unghiile false pot fi o alternativa buna. Dar inainte sa faci acest pas, trebuie sa stii ca nu sunt usor de intretinut. Iata ce trebuie sa faci: Unghiile false nu trebuie sa fie ude pentru mult timp. Cand speli vasele foloseste manusi din plastic. Foloseste sapunuri antibacteriene, pentru a tine bacteriile la distanta de unghiile tale. Acestea se pot inmulti in spatiul dintre unghia naturala si cea falsa, ducand la alte complicatii.

Programari manichiura – in curand

Unghii tehnice – in curand