Despre Salon Miruna Estetic

 

Salon Miruna Estetic★ Salonul Miruna Estetic, va asteapta in Brasov, cu un ambient placut, relaxant, dar mai ales cu o echipa de tehnicieni de top. Echipa noastra face parte din elita profesionistilor din domeniile in care activeaza, iar acest lucru este certificat de calitatea serviciilor pe care ei le ofera.

★ Cu o experienta masurata in ani dar si dorinta de perfectiune, echipa salonului Miruna Estetic, pune accentul pe frumusete dar si pe calitate. Oferim clientelor noastre servicii de top, din gama serviciilor de infrumusetare si estetica corporala. Salonul Miruna Estetic ar putea fi incadrat ca si salon de infrumusetare. Dar noi nu oferim doar frumusete. Oferim calitate, profesionalism, seriozitate, grija si apropiere catre toti clientii si clientele noastre.

★ Gama noastra de servicii incepe cu cosmetica, estetica, coafura, manichiura, pedichiura, unghii tehnice si se inchide cu masajul. Miruna,  Cristina,  Andreea si Mihail, sunt cei care se fac responsabili de imaginea dumneavoastra. Iar cand amintim de responsabilitate, putem sa subliniem deja, aptitudinile si calitatea serviciilor pe care ei le ofera. Pe scurt, ati ajuns pe mainile cele mai bune!

★ Stim cat de importanta este imaginea personala, atunci cand participi la diferite evenimente, dar nu numai. Si de asemenea, suntem constienti de importanta esteticului personal. Aceste aspecte, fac din dorinta noastra de expansiune profesionala, un scop bine definit. In salonul de infrumusetare Miruna Estetic, echipa noastra va accentua calitatea si isi va depasi limitele profesionale. Pentru ca tu meriti, tot ce este mai bun. Iar noi suntem cei care trebuie sa se asigure de asta. Tehnicienii nostrii sunt pregatiti in a indeparta toate aspectele inestetice care umbresc imaginea dumneavoastra!

★ Te asteptam cu mare drag, la salonul nostru din strada Zizinului, numarul 27, pentru sedinte de estetica personala, de top! Echipa noastra este pregatita pentru cele mai extravagante cerinte, dar si pentru doleante si urgente, evenimente si prezentari.