Salon cosmetica Brasov

 

Machiaj, cosmetica, Brasov★ Inca din Egiptul antic, frumusetea corporala si pastrarea dar si ingrijirea frumusetii personale, este notata ca si o arta. Cu doua milenii in urma, imparatul si filozoful roman Marc Aureliu spunea ca aspectul exterior al omului este “cea mai buna scrisoare de recomandare a lui”. Si ca sa sintetizam acest citat, putem spune cu cea mai mare sinceritate ca, arta cosmeticii este parte integranta si importanta a acestei recomandari. Din Egiptul antic insa, sau vremurile romane, cosmetica a evoluat. In cadrul cosmeticii se folosesc in prezent diferite substante pentru curatarea, stabilizarea, revitalizarea, deodorarea sau parfumarea pielii, a unghiilor si a parului.

★ La salon Miruna Estetic, punem punctul pe i, cand vine vorba de frumusetea personala. Cosmeticiana noastra, este pilonul de baza atunci cand vorbim despre estetica personala, iar calitatile si profesionalismul de care da dovada, face ca acest serviciu sa fie unul dintre serviciile premium ale salonului nostru.

Machiaj, cosmetica, Brasov★ La Miruna Estetic avem grija de tenul tau, din toate privintele. Oferim clientelor noastre servicii de revigorare si revitalizare, machiaj si curatare si multe altele. Pe langa aceste servicii, clientele noastre sunt rasfatate cu cele mai performante ustensile sau aparatura din domeniu si evident cele mai bune produse pentru frumusete corporala.

★ Cosmeticiana salonului nostru, pune accentul pe apropierea de clientele sale si face tot posibilul ca acestea sa isi pastreze estetica personala la un nivel ridicat. Experienta masurata in ani, in acest domeniu, talentul si calitatile de cosmetician premium, fac din Miruna, un adevarat profesionist, la dispozitia oricarei cliente care intra in salonul nostru. Va asteptam sa va convingeti, la Salon Miruna Estetic!

Programari – Cosmetica/Estetica: 0368-403-686 sau 0722-511-350