Hairstyle Miruna Estetic

 

Salon coafor Brasov★ Traim vremuri in care, aproape toate activitatile noastre sunt facute “pe fuga”. Stresul cotidian, task-urile zilnice, serviciul dar si familia, ne ocupa mare parte din timp. Iar atunci cand ne intalnim cu un eveniment, sau o petrecere, coafura noastra pare sa fie ultima problema, dar cea mai mare totusi. Cum sa te pui in evidenta cu o coafura care sa merite atentia? Cum sa fi in trend atunci cand vine vorba de parul tau? Ei bine, aici intra in ecuatie profesionistii Miruna Estetic.

Cristina, este unul dintre cei mai talentati hairstilisti din Brasov si ea poate rezolva urgent problema ta! Indiferent ca vorbim despre un eveniment social, o petrecere sau cine stie ce alt tip de eveniment, stilistii nostrii sunt pregatiti sa faca fata oricarei provocari. Si nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Te asteptam la salonul nostru, sa faci cunostinta cu noi.

 

Tuns termic BrasovTUNS TERMIC: Datorita sistemului Jaguar Thermocut lama incalzita in mod constant, sigileaza varfurile firului de par in timpul taierii. Hidratarea naturala si substantele de ingrijire sunt retinute, asigurand parului protectie impotriva factorilor de mediu. Rezultatul: volum, stralucire si elasticitate. Varfurile despicate dispar prin utilizarea regulata. Temperatura este intotdeauna adaptata la proprietatile de par individuale!

 

Salon coafor BrasovStilistii nostri, folosesc cele mai bune produse din domeniul in care activeaza. Se asigura mereu ca parul tau este protejat, indiferent de sezon sau tipul de coafura. Desi multe dintre clientele noastre cred ca atunci cand iti vopsesti parul, pierzi din stralucirea lui, tehnicienii nostrii, iti vor demonstra contrariul. Cu tehnici specifice, foarte mult talent si un deosebit profesionalism, Cristina va face din parul tau, o capodopera de arta, vie!

★ Indiferent ca vorbim de coafuri cu onduleuri, par intins, sau frizuri rebele, stilistii nostrii sunt pregatiti sa iti satisfaca toate cerintele. Si inca o data, nu ne crede pe cuvant. Vino la salon Miruna Estetic, pentru un rasfat capilar! Te asteptam!

 
Programari – Cristina: 0748-155-929